Підсумкова нарада для бібліотекарів.

02 лютого в центральній бібліотеці відбулася нарада бібліотечних працівників.  Підсумкова нарада складалася з двох частин. Перша частина пройшла під назвою «Зміни в законодавстві щодо оплати праці та знайомство з  питань децентралізаціі в умовах об’єднаних громад в сфері культури». Відкрила нараду  директор Р.М. Пономарьова, повідомила колектив про  питання, які висвітлювалися на обласному семінарі-  тренінгу  з питань  децентралізації в умовах об’єднаних громад  . Присутні дізналися про зміни в законодавстві про оплату праці  від  О. М.  Піляшенко економіста відділу культури.    Друга частина наради  «Підсумки роботи бібліотек за 2016р».  
Директор мовою цифр та фактів висвітлила роботу ЦБС за 2016р., ознайомила з загальним станом здачі річного звіту. Бібліотекарі зробили міні – звіти своєї роботи за рік. Всі разом визначили
«Кощик  послуг», які  надаються бібліотеками користувачам. Методист ЦБС  Н. Г. Котєльнікова зробила порівняльний аналіз основних показників з попередніми 2015 - 2016 роками. Презентувала плани та творчі звіти працівників бібліотек району.





Комментарии